Telefon: 0731.333.833. Email: ilina.sirbu@gmail.com

Sfarsit de an 2016 Multumesc!

Sfarsit de an 2016 Multumesc!

Sfarsit de an 2016 Multumesc!

A fost un an cu multe schimbari, rasturnari de situatii, reorganizari si multe altele. Cand credeam ca am iesit la lumina prin o mica fanta s-a strecurat din nou intunericul. Si am tinut-o tot asa, in o goana nebuna in care m-am intrebat: “Se mai termina oare”?

Am primit reprosuri ca “am fugit”, intrebari daca mai traiesc, poate ca o parte dintre voi sunteti suparati iar eu va raspund tuturor: Nu imi pare rau ca am disparut, in spatele acestei disparitii sunt povesti adevarate iar daca am suparat pe cineva imi cer iertare. Noi oamenii, in general, ne aducem aminte de ceea ce nu este placut in viata dar oare de ce nu putem sa vedem frumosul din tot ce a fost sau este?

Poate vi se pare ciudat ce scriu acum: “Pur si simplu mi s-a resetat mintea, cumva parca merg de la zero, totul in jurul meu se schimba, intalnesc persoane noi, minunate de-a dreptul , si nu credeam ca exista din ce in ce mai multe oameni deschisi la minte, iubitori si care fac lucrurile dezinteresat. Am simtit simplitatea lucrurilor, ce insemana sa traiesti in simplitate si sa fi fericit. Cu cat facem lucrurile mai simple cu atat suntem mai liberi. Daca tu citesti aceste lucruri si zici “caca maca ce spune si fata asta, nu exista sa faci ceva fara sa ai interes”, poate ca este timpul sa te mai gandesti :).

Stiu ca acel ce doreste citeste printre randuri si intelege, deci nu pot spune decat atat: “Esti sau vei deveni un om fericit iar atunci te vei simti liber”

Acum nu pot decat sa zic aceasta fraza cu care ma trezesc in fiecare zi: “Multumesc Doamne pentru tot ceea ce sunt, pentru familia mea si tot ceea ce am, multumesc Doamne ca mi-ai dat putere atunci cand am crezut ca nu mai am, multumesc”.

Va doresc un AN NOU cu liniste, pace, intelegere, caldura si iubire!

La multi ani!

 

Trimite pe rețeaua ta
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a reply