Telefon: 0731.333.833. Email: ilina.sirbu@gmail.com

Despre mine

Din viață, câteva cuvinte despre mine

Iași: un oraș măreț, dar primitor și cald

Iași: un oraș măreț, dar primitor și cald

Am studiat la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.  Măreția și căldura acestui oraș m-au făcut să-l îndrăgesc; eram studentă și am fost plăcut impresionată de simplitatea, naturalețea si generozitatea oamenilor.

Am privit mereu spre cei din jurul meu, la eforturile lor de a reuși în viața personală și profesională, la destine, și am înțeles că aceste destine nu sunt implacabile. Știu că drumul spre împlinire nu este simplu, dar nici un vid. Trebuie doar să știi cum să-l parcurgi, cum să te apropii de ceilalți, iar eu am învățat să folosesc acest dar foarte prețios.

Am reușit să transmit ce trebuia atunci când a fost necesar, dar am știut și să ascult atunci când fiecare dintre ei a avut nevoie. Puterea de a comunica precum și frecvența proprie pe care le am au dus la o apropiere extraordinară față de majoritatea celor din jur.

Ce simt și cred

Trepte spre lumină

Trepte spre lumină

Cred că viața este guvernată de lumină.

O căutăm permanent, indiferent ce facem. Când avem succes dorim să-l împărțim cu cineva; când avem probleme – căutăm sprijin și soluții.

Mai ales atunci când ai nevoie de sprijin trebuie să fii conștient de faptul că relațiile cu ceilalți se supun unei reguli simple: ceea ce primești depinde, ca natură, de ceea ce oferi.

În fiecare grup de oameni, indiferent dacă este vorba despre familie, prieteni sau colegi de servici, există persoane speciale. Influența lor este resimțită ca benefică și nimeni nu se întreabă în ce constă ea de fapt – sunt luate ca atare, devin sfătuitori, confidenți, sau ce vrem noi să fie. Ce este special la acești oameni?

Adevărata lor strălucire vine din modul în care preiau lumina din jur și o reflectă asemena unui ecou binefăcător. Oricât de firavă ar fi ea, ei o amplifică și o dăruiesc apoi celorlalți, fiind capabili să salveze situații dificile în orice gen de grup: familie, prietenii, echipe sportive sau profesionale, societate.
Acești oameni trebuie cunoscuți, apreciați, ajutați când au nevoie – ne pot ajuta la rândul lor. Îi văd în fiecare zi, știu că mulți dintre ei nu au nevoie decât de o scânteie pentru a-și găsi (sau regăsi) strălucirea interioară.

Prezentul

familieÎn momentul de față am o familie frumoasă și o afacere de succes. Ceea ce sunt a creat în jurul meu armonie, iar răsplata este pe măsură.

În special în afaceri, fiecare zi înseamnă multe contacte noi.
Sunt convinsă că la nivelul unui colectiv de muncă se pot face schimbări spectaculoase în bine. Direct sau prin ecou, relațiile profesionale pot să influențeze atât succesul unei afaceri, cât și viața personală a tuturor celor implicați (întreprinzători sau angajați).

Îmi doresc să păstrez cât mai multe contacte cu cei din jur, pentru a avea cât mai mulți oameni alături de mine, pe acest drum spre succes și împlinire.